top of page
BETON XL-14 2_LR.jpg

Groot formaat vloerplaten

Breng uw omgeving tot leven met onze betonnen vloerplaten.

Net zoals een schilderij pas echt tot zijn recht komt in het juiste kader, kunnen ook vloerplaten een unieke en verbluffende aanvulling zijn voor elke omgeving. Wij begrijpen dat de strakheid van het materiaal een krachtig instrument is om een uniek lijnenspel te creëren of met verschillende niveaus te spelen. Of het nu gaat om opritten, wandelpaden, pleinen, parkings of laadkades, onze betonnen vloerplaten en aanvullende producten bieden de perfecte oplossing voor een geïntegreerd totaalplaatje dat uw bedrijf of woning op zijn best presenteert.

Architectonisch beton

Beton, een bouwmateriaal van ongekende veelzijdigheid, onthult zijn ware magie in de vorm van architectonisch beton. Deze kant-en-klare elementen zijn de toverstokjes waarmee we gebouwen verfraaien en construeren.

Wat maakt sierbeton zo betoverend? Het biedt architecten een schatkist aan mogelijkheden. Aan de ene kant vind je een overvloed aan creatieve vrijheid, aan de andere kant een ongeëvenaarde zekerheid op het gebied van bouwtechniek en kwaliteit.

Met architectonisch beton kunnen we op maat gemaakte, speciale, en soms zelfs 'complex' ogende vormen creëren. Het biedt een schitterende reeks kleuren, granulaten en afwerkingen. Hiermee kun je inspelen op de nieuwste trends en evoluties in de bouw.

En als het aankomt op uitvoering, staan wij garant voor niets minder dan excellentie. Laten we samen de wereld van beton verkennen en jouw visie omzetten in architectonische meesterwerken

BETON XL-21 2_LR.jpg
Ebema_StoneStyle_Garden_A_2051948.jpg.webp

Grondkeringen en betonplinten

Bij BetonXL hebben we de perfecte oplossing om hoogteverschillen in de grond moeiteloos aan te pakken. Onze hoogwaardige keerwanden worden zorgvuldig geleverd en geïnstalleerd, en ze kunnen de belasting van elk specifiek project met gemak dragen.

Of het nu gaat om kleine veranderingen in het terrein of grotere niveauverschillen, onze keerwanden bieden een praktische oplossing om deze uitdagingen aan te gaan. Ze zijn ideaal voor gebruik in tuinen, maar ook onmisbaar bij hellingbanen, parkeergarages, liftschachten en geluidsschermen.

Tuinornamenten en plantenbakken

Breng uw tuin tot leven met onze schitterende tuinornamenten en speciale plantenbakken. Deze unieke elementen voegen een extra vleugje schoonheid toe aan uw buitenruimte en maken het ontwerp helemaal compleet. Bovendien passen ze perfect bij onze grootformaat vloerplaten, waardoor uw tuin een harmonieuze en stijlvolle uitstraling krijgt.

BETON XL-8 2_LR.jpg
BETON XL-49 2_LR.jpg

Totaalprojecten

Wij zijn uw All-in-One Partner voor Compleet Tuinontwerp en Realisatie

Als een trotse tak van het gerenommeerde merk de tuinaanlegger, vliegt BetonXL hoog boven de concurrentie uit als het gaat om complete tuinprojecten. Onder de deskundige coördinatie van Raf Ector en ons uitgebreide netwerk, nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor uw droomtuin, vanaf het grondwerk tot aan de finishing touch met zwembaden, tuinpoorten, tegelwerken en grasmatten. U hoeft zich alleen elders te laten adviseren over uw beplanting, en uw tuin wordt een realiteit.

Wij staan klaar om uw droomtuin werkelijkheid te laten worden. Vertrouw op BetonXL voor een moeiteloze en complete tuintransformatie!"

bottom of page